Boeken

Nederlandstalige boeken over Elisabeth

Hier vind je een overzicht van Nederlandstalige boeken die ik heb over Elisabeth.

4 reacties

 • kayleigh

  Weet u welke nederlandse sisi boeken er allemaal zijn zowel biografisch of romans van de film. kom af en toe nog een tegen op internet en voeg hem dan toe in me lijst heb al een grote collectie erin zitten ook boeken die met haar te maken hebben (habsburg, schonbrunn, frans josef) mag ook

  • mm

   Diaantje

   Er zijn niet zo heel erg veel boeken in het Nederlands over Elisabeth (en haar familie) en soms ook lastig te vinden. Er zijn zowel een aantal romans, zoals die van Lucas Zandberg, en biografieën. Er is met de tentoonstelling over Sisi in paleis Het Loo ook een boek uitgebracht, maar die is geloof ik nieuw niet meer te krijgen.
   Heb je al eens rondgekeken op https://www.boekwinkeltjes.nl/ ? Hier kom je vast nog wel wat tegen.

  • mm

   Diaantje

   Het minste boek vind ik die van Martin Ros. Hij maakt nogal wat fouten en schrijft nogal van de hak op de tak. Die raad ik dan eigenlijk ook af.
   Ik heb nog niet alle Nederlandstalige boeken die ik heb hier staan. Er zijn ook biografische romans van Lucas Zandberg, die kan ik je wel aanraden. Ook het Nederlandse boek van Katrin Unterreiner, Sisi Sprookje en Werkelijheid, is een dikke aanrader.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *