Nederlandstalige boeken over Elisabeth

Hier vind je een overzicht van Nederlandstalige boeken die ik heb over Elisabeth.

2 Reacties op “Nederlandstalige boeken over Elisabeth

  1. Weet u welke nederlandse sisi boeken er allemaal zijn zowel biografisch of romans van de film. kom af en toe nog een tegen op internet en voeg hem dan toe in me lijst heb al een grote collectie erin zitten ook boeken die met haar te maken hebben (habsburg, schonbrunn, frans josef) mag ook

    • Er zijn niet zo heel erg veel boeken in het Nederlands over Elisabeth (en haar familie) en soms ook lastig te vinden. Er zijn zowel een aantal romans, zoals die van Lucas Zandberg, en biografieën. Er is met de tentoonstelling over Sisi in paleis Het Loo ook een boek uitgebracht, maar die is geloof ik nieuw niet meer te krijgen.
      Heb je al eens rondgekeken op https://www.boekwinkeltjes.nl/ ? Hier kom je vast nog wel wat tegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *